Γνωρίστε τα νερά μας!

Βραβευμένα, πιστοποιημένα και δοκιμασμένα ελληνικά νερά

Διός

Το νερό Διός είναι ένα φυσικής προέλευσης μεταλλικό νερό με ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση, χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, στοιχείο που το κατατάσσει ψηλά σε προτίμηση από όσους αθλούνται σε έντονους ρυθμούς. Απολαύστε ένα βραβευμένο νερό “θεϊκής” προέλευσης!

Ζήρεια Φυσικό νερό πηγής

Ζήρεια

Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζήρεια χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για δίαιτες χαμηλές σε νάτριο. Η υψηλή του ποιότητα, εξασφαλίζεται με συνεχούς και εξειδικευμένους ελέγχους, από την υδροληψία ως την τελική εμφιάλωση.

Σαμαριά

Το νερό Σαμαριά πηγάζει από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων, εμφιαλώνεται χωρίς κατεργασία και προσφέρεται αυτούσιο χαρίζοντας τα νάματα της κρητικής φύσης σε όλους όσους το επιλέγουν. Έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία και εξάγεται σε πληθώρα χωρών παγκοσμίως!

Σαμαριά

Ζαρός

Η πηγή αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων σε μια μεγάλη λεκάνη τροφοδοσίας. Ξεχώρισε μεταξύ 100 κορυφαίων εταιρειών εμφιάλωσης παγκοσμίως και βραβεύτηκε ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο για το 2017!

Φόρμα Παραγγελίας

Πραγματοποιήστε τις παραγγελίες σας online, άμεσα και εύκολα!

    Επιθυμείτε παραγγελία προϊόντων;