Η Εταιρεία Μας


H Hellas Water Supply Α.Ε. αποτελεί σημείο αναφοράς στο εμφιαλωμένο νερό. Πρωτοπόροι στο είδος από το 1991, παρουσιάσαμε πρώτοι στην Ελλάδα την 19lt φιάλη, ξεκινώντας έτσι μια καινούργια φιλοσοφία στην εξέλιξη του εμφιαλωμένου νερού.

Λίγα λόγια για εμάς

Το ευρύ πελατολόγιό μας και οι πολλές δεκαετίες εμπειρίας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών, μας έχει καθιερώσει στην αγορά δημιουργώντας έτσι μια μακρόχρονη και αμφίδρομη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Η Hellas Water Supply, συνεργάζεται με γνωστές εγκεκριμένες πηγές στην Ελλάδα, οι οποίες ελέγχονται από την υπηρεσία ελέγχου τροφίμων και ποτών, παρέχουν HACCP και ISO.

Σε όλα τα στάδια εμφιάλωσής τους υποβάλλονται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους υγιεινής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας του ΕΦΕΤ.

Στην Hellas Water Supply φροντίζουμε πάντα για τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα επιλογής σε όλα τα επίπεδα, καθοδηγούμενοι από τις ανάγκες και τις εξειδικευμένες ιδιαιτερότητές τους, αποφεύγοντας τις άσκοπες και υψηλές χρεώσεις εις βάρος τους.

Η εταιρεία μας διαθέτει Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 22000:2018 και EN ISO 9001:2015.

Οι ισολογισμοί μας: 2016, 2017, 2018, 2019.

Η Φιλοσοφία Μας

Στόχος μας στη Hellas Water Supply είναι να παρέχουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα, χωρίς συμβιβασμούς.

Ακολουθούμε αυστηρές προδιαγραφές σε όλους τους τομείς, εξασφαλίζοντας άριστες υπηρεσίες  και διαρκή υποστήριξη από το εξειδικευμένο service μας.